DPAP.ro Presents

Whiteboard – tabla pentru oameni mari

Un Whiteboard sau o tablă magnetică reprezintă unul din cele mai versatile produse din cadrul unei companii.

Așa că, dacă ai rămas cu nostalgia vremurilor când scriai cu creta pe tabla de la școală, există o alternativă și pentru profesionistul care ai devenit astăzi.

Eficiența muncii în echipă

Se spune că eficiența muncii în echipă începe și se termină cu comunicarea. Iar ideile, planurile și proiectele se văd și se înțeleg cel mai bine atunci când sunt expuse pentru toată echipa.

whiteboard

Acest tip de tablă poate folosi la stabilirea obiectivelor și trasarea acțiunilor dar ajută și la trecerea peste puncte cheie dintr-o anumită situație sau expunerea unei idei.

Un whiteboard devine o investiție ce va aduce multe avantaje, reușind să își justifice complet prezența din cadrul unui birou, în special prin rezistența acestuia, putând fi folosite până la 10 ani.

Vizibilitate, culoare ȘI flux continuu prin ȘTERGERE

Whiteboard este unul dintre instrumentele esențiale folosite în cadrul unei companii. Oferă diversitate și eficiență, prin posibilitatea utilizării markerelor în diferite culori, și ștergerea ușoară, fără pete de culoare. Această versatilitate nu poate fi obținută cu materiale clasice cum sunt hârtia sau cartonul.

Iar faptul că acest obiect a devenit unul foarte comun în cadrul oricărui tip de instituție, este un exemplu în plus ce dovedește că eficacitatea acestuia a dus la o creștere serioasă a popularității whiteboard-ului.

whiteboard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *