Espresso 57 Calitate suprema si gust superior: Davidoff Espresso 57 Cele mai alese boabe arabica din Africa, America Latina si Pacific sunt amestecate impreuna, apoi prajite intr-o profunzime delicioasa pentru a crea Davidoff Café Espresso 57. Numele 'Espresso 57' se refera la procesul de prajire in sine: un echilibru fin intre durata de prajire foarte lunga si temperatura perfecta de prajire. Numai adevaratii experti ai cafelei pot garanta ca acest echilibru este mentinut si somelierii cafelei de la Davidoff sunt dedicati permanent atingerii acestui standard. Rezultatul este un espresso intens, elegant, bogat si cu adevarat distins. |
Cafeaua macinata Espresso 57 vine si macinata. Expertii in cafea de la Davidoff aleg macinarea perfecta, pentru a garanta cea mai buna doza de espresso. Dupa ce a fost manuita cu deosebita pricepere, cafeaua macinata este ambalata in vid aproape instantaneu, pentru a garanta ca nivelul de calitate nu este compromis sau diminuat. Cunoscatorii pot fi siguri ca Espresso 57 macinata este cat se poate de proaspata. |
Preparare
CAFEAUA PERFECTA Cunostintele si experienta necesare pentru prepararea cafelei perfecte sunt reunite in competenta somelierilor Davidoff Café. Tratati-va cu o compozitie de cafea excelenta si intrati in lumea adevaratilor cunoscatori. DOZAREA Pentru a va bucura de aroma completa a cafelei, boabele trebuie sa fie macinate chiar inainte de a face cafeaua. Aceasta evita evaporarea aromelor. DOZAREA Pentru o ceasca de cafea trebuie fierte 7-8 g de cafea macinata cu 180 ml de apa rece, filtrata. APA Folositi apa dedurizata sau filtrata pentru a evita gustul amar. METODE DE FIERBERE Davidoff Café este potrivita pentru toate metodele obisnuite de preparare, de exemplu filtre de cafea. Pentru a permite dezvoltarea completa a aromei si a tuturor nuantelor sale, fierbeti cafeaua cu un filtru manual de portelan. PASTRAREA Cafeaua macinata cunoaste este afectata negativ de expunerea la temperatura obisnuita a camerei mai mult de 7 zile. De aceea, este recomandat sa puneti boabele de cafea intr-un recipient etans si sa le pastrati in frigider. Daca sunt folosite doar cantitati mici si cafeaua este pastrata un timp mai indelungat, cel mai bine este sa o pastrati in frigider. |
Cantitate neta (kg) |
|
Subcategoria |
|
Conditii de pastrare |
|
Bucuresti | In tara | |||
---|---|---|---|---|
Modalitate de plata | Numerar | OP in avans | Numerar | OP in avans |
Tipuri de livrare | ||||
24 de ore | Gratis | Gratis | 6 lei + TVA | Gratis |
In aceeasi zi | 29.9 LEI | 29.9 LEI | - | - |
60 minute | 49.9 LEI | 49.9 LEI | - | - |
• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat
• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00
• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00
• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc
Retur
• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.
• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.
• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56